Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prats explica el projecte de centre d'art als artistes crítics

El regidor de Tarragona els avança que a l'octubre obrirà el Tinglado 2, després de les crítiques rebudes

Exposició al Tinglado 2, futura seu del centre d'art Exposició al Tinglado 2, futura seu del centre d'art ARXIU/ EL PUNT AVUI
Art Carina Filella / El Punt Avui
Dimarts, 21 Març 2017 08:44

El regidor de Cultura de Tarragona, Josep Maria Prats, i el cap de gestió cultural, Nei Torrell, es van reunir ahir amb membres de la Plataforma Assembleària d'Artistes de Catalunya (PAAC), després de les crítiques que li van llançar per la gestió “erràtica” de les polítiques culturals de les arts visuals a l'Ajuntament (segons va publicar aquest diari en l'edició de dilluns). Prats va explicar als artistes el projecte de centre d'art que està impulsant, i que tindrà la seu al Tinglado 2 del moll de Costa, actualment en obres.

La previsió, segons el regidor, és que s'obri a l'octubre, amb Mariona Llort com a cap tècnica responsable. “Crearem una mínima estructura administrativa; no pot sortir a concurs perquè, per llei, l'Ajuntament no pot crear nous llocs de treball; per això volem que es nodreixi amb personal de la casa”, va dir Prats, que hi va afegir que un cop estigui consolidada aquesta estructura tècnica haurà de presentar el projecte per al centre d'art. “Estem oberts al debat amb els artistes, però per dialogar primer hem de tenir les cadires”, ironitzava Prats, després que els artistes acusessin la regidoria de “poca transparència”.

Àngel Pomerol, Àlvar Calvet i Lídia Porcar són els tres artistes que van assistir a la reunió, de la qual no van sortir del tot satisfets: “Ells [Prats i Torrell] manifesten que és primordial tenir una seu permanent per al centre d'art, malgrat que encara no saben com serà el marc conceptual, i la proposta expositiva i pedagògica corresponent, perquè, segons diuen, estan definint el projecte.”

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: