Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El MCCB ofereix a Montblanc un nou taller d’art rupestre per a famílies

La pròxima visita està prevista pel 29 de juliol, de 17h a 19h, al Centre d'Interpretació d'Art Rupestre de les Muntanyes de Prades (CIAR), a Montblanc

El taller d'art rupestre tindrà lloc, el proper 29 de juliol, al CIAR de Montblanc El taller d'art rupestre tindrà lloc, el proper 29 de juliol, al CIAR de Montblanc MCCB
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 26 Juliol 2017 16:33

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB) estrena una nova proposta dirigida a un públic familiar: el taller d’art rupestre ‘El poder del símbol’. La visita familiar al Centre d’Interpretació d’Art Rupestre de les Muntanyes de Prades (CIAR) donarà resposta a algunes de les qüestions més freqüents. Les famílies podran descobrir el significat de les pintures, per què s’han conservat fins avui dia, o com aconseguien els colors. Es tracta d’una proposta familiar per conèixer l’art i evolució de l’art rupestre de les Muntanyes de prades, un conjunt d’abrics declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO.

L’objectiu del MCCB és que petits i gran puguin recrear amb estris històrics i singulars l’univers simbòlic ple de significats que conformen les pintures rupestres, a través de la visita al CIAR, a Montblanc. El preu de l’entrada és de 6 euros i la pròxima visita està prevista pel 29 de juliol, de 17h a 19h. El calendari continuarà el 12 d’agost amb una altra visita, també de 17h a 19h, i hi haurà dues més, el 14 d’octubre i el 9 de desembre, totes dues entre les 11h i les 13h.

Per ampliar la informació i formalitzar les inscripcions es pot fer a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., al telèfon 977 860 349, o bé presencialment al MCBB.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: