Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fermí Carré presenta una nova col·lecció d’aquarel·les sobre Tamarit a Altafulla

La mostra, titulada ‘Tamait i el seu entorn’, es podrà visitar al Fòrum d'Altafulla, del 29 de juliol al 9 d’agost

El Castell de Tamarit i el seu entorn protagonitzen la nova col·lecció d'aquarel·les del pintor Fermí Carré El Castell de Tamarit i el seu entorn protagonitzen la nova col·lecció d'aquarel·les del pintor Fermí Carré CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dijous, 27 Juliol 2017 09:24

El pintor Fermí Carré mostra la seva nova obra al Fòrum, la coneguda sala d’exposicions d’Altafulla, amb una nova col·lecció d’aquarel·les sota el nom de ‘Tamarit i el seu entorn’. La mostra es podrà visitar del 29 de juliol al 9 d’agost. Aquesta col·lecció se centra en Tamarit, com el seu nom indica, i el seu entorn, un espai on es pot contemplar les restes del que va ser una antiga vila marinera i que avui ha perdurat en el temps amb el Castell de Tamarit. Es tracta d’aquarel·les molt retallades de la platja de Tamarit amb el seu ambient, el campanar, el castell, la cala Jovera, etc.

Fermí Carré és un conegut pintor vinaixenc amb un gran bagatge altafullenc i tarragoní. Ha exposat 16 vegades a Tarragona amb obres com ‘Tarragona i el seu Por’, ‘Tarragona, de la Part Alta al Serrallo’, ‘Tarragona en festes’, ‘Tarragona, llum i color’, ‘Tots els carrers de la Part Alta’, ‘A tocar Ferro’, etc., però també ha estat molt present a Altafulla, on ha exposat durant 17 anys consecutius al Fòrum, com també a l’Ajuntament, l’Hotel Gran Claustre i al Centre d’Interpretació Era del Senyor. Junt amb la nova col•lecció ‘Tamarit, la desembocadura i el seu entorn’ que compta amb 18 obres noves, completa la mostra del Fòrum amb diversos temes d’Altafulla del fons d’art del pintor.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: