Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La biblioteca Popular de Valls, convertida en hotel

Es tracta d'una de les propostes artístiques de la Biennal d'Art de Valls-Premi Guasch Coranty 2017 que es podran veure fins al novembre

La biblioteca Popular de Valls La biblioteca Popular de Valls JESÚS CANO SÁNCHEZ
Art El Punt Avui
Diumenge, 08 Octubre 2017 14:18

La històrica biblioteca Popular de Valls, la primera que va construir la Mancomunitat de Catalunya, es convertirà durant uns dies en hotel. Aquesta és una de les propostes artístiques de la Biennal d’Art de Valls-Premi Guasch Coranty 2017 que impulsa la Fundació Ciutat de Valls, amb el suport de l’Ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i el Museu de Valls.

L’edifici, inaugurat el 1918, ara sala d’exposicions i conferències Popular, passarà a ser un hotel a partir d’aquesta setmana i durant tot el mes de novembre. La proposta, presentada per Jaume Vidal, vol motivar la reflexió sobre la proliferació sense control de pisos turístics i l’aprofitament del patrimoni cultural per a nous usos en benefici d’utilitzacions privades. L’hotel Popular, com la rebatejat l’artista, era el símbol d’aquesta reflexió i per això un rètol amb la paraula hotel presidirà l’edifici. De portes endins, es donarà d’alta l’hotel Popular a Airbnb durant els caps de setmana i tot es deixarà a punt per allotjar-hi turistes.

Aquesta és una de les propostes més suggeridores seleccionades pel jurat per a la Biennal d’Art de Valls que enguany compleix la dissetena edició. La biennal obre portes el proper dimecres 11 d'octubre, a les 20 h, al Museu de Valls i el conjunt d’obres seleccionades es podran veure durant tot el mes de novembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: