Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre d’Art de Tarragona exposarà al Tinglado 2

A més, la nova etapa de l’equipament integrarà el Teler de Llum i comptarà amb propostes de nous talents

La primera acció serà una exposició en itinerància aquest divendres, 19 de gener La primera acció serà una exposició en itinerància aquest divendres, 19 de gener CEDIDA
Art Marina Martínez
Dimarts, 16 Gener 2018 19:12

El Centre d’Art de Tarragona engega una nova etapa aquest any impulsant l’exhibició, la producció i la difusió de les arts visuals contemporànies a la ciutat. El projecte –adherit a la Xarxa Pública de Centres i Espais d’Arts Visuals de la Generalitat de Catalunya- compta amb la complicitat de l’Autoritat Portuària de Tarragona que ha dut a terme un important projecte de millora de l’espai per la part expositiva del Tinglado 2. Per tant, una de les línies de treball serà l’espai expositiu per a l’art contemporani que començarà a treballar en la producció pròpia i a partir del mes d’abril iniciarà una tasca pedagògica amb voluntat de captar nous públics i treballar per apropar aquest art al ciutadà. De fet, la primera exposició en itinerància tindrà lloc aquest divendres, 19 de gener, al Tinglado 2, amb la mostra del projecte guanyador de la 3a edició del premi de videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya i LOOP Barcelona.

Altres eixos

A més, la nova etapa del Centre d’Art de Tarragona, oferirà dues línies més de treball. Per una part, el Teler de Llum que donarà continuïtat a aquest projecte coordinant iniciatives artístiques que ja funcionen a la ciutat com l’Estació Creativa; i, per una altra part, l’oferta de nous espais per a exposar i donar sortida a les iniciatives artístiques de la ciutat sota el nom de ‘Pro-posicions’. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, ha explicat que aquest últim espai “estarà dedicat a nous talents, gent jove i creadors d’àmbit local” i ha afegit que “es generaran espais a partir d’espais existents com podrien ser el Teatre Tarragona o l’espai expositiu de l’Antic Ajuntament”.

L’objectiu d’aquesta nova etapa és fer que la ciutat compti amb una oferta cultural en l’àmbit de les arts visuals contemporànies i amb un espai de referència de les arts visuals i plàstiques del territori promogut a nivell municipal: “Volem generar valor al territori amb un model de recursos propis des de l’àrea de Cultura i sense la necessitat de grans infraestructures”, ha conclòs Floria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: