Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'L'Street publicty' arriba al Cicle d'hivern d'art contemporani de Reus

La Sala Fortuny del Centre de Lectura acollirà a partir del 9 de febrer la nova exposició sobre art i publicitat de Ramon Coronadó

Una de les fotografies de la sèrie de Ramon Coronadó 'Street Publicity' Una de les fotografies de la sèrie de Ramon Coronadó 'Street Publicity' RAMON CORONADÓ
Art Redacció Infocamp
Dijous, 08 Febrer 2018 13:39

El Cicle d'hivern d'art contemporani del Centre de Lectura de Reus inaugura aquest divendres 9 de febrer, a les 20:00 hores, una exposició sobre 'Street Publicity', de Ramon Coronadó. Una mostra que, segons l'autor, duu a l'espectador a reflexionar sobre la relació, conscient o inconscient, que mantenen els reclams publicitaris en deambular diàriament pels carrers de la ciutat.

Ramon Coronadó, nascut a Tarragona, és un fotògraf especialitzat en patrimoni en l'àmbit professional i treballa en sèries personals sobre diverses temàtiques des de fa anys. Aquesta exposició en concret mostra imatges captades a l'atzar de situacions curioses, que engloben la publicitat i el dia a dia de poblacions com Reus o Barcelona, llocs on han estat realitzades les fotografies.

La mostra es podrà veure, del 9 de febrer al 2 de març, a la sala Fortuny del Centre de Lectura de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: