Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El videodansa ‘Quadrant’ guanya el primer premi al festival VideoDance Brasil

La peça ha estat produïda per DansAra i gravada a la pedrera d’alabastre la Coma-Rai al Sarral

Fotograma del videodansa 'Quadrant' de DansaAra i DansaPXL Fotograma del videodansa 'Quadrant' de DansaAra i DansaPXL CRISTINA REQUENA
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Febrer 2018 10:42


‘Quadrant’ és un videodansa, de 8:20 minuts, de la productora audiovisual i fotogràfica especialitzada en dansa i arts escèniques DansaPXL, amb els alumnes de DansaAra i l’espai Municipal de Dansa de Sarral. La peça, rodada a la pedrera d’alabastre la Coma-Rai, s’ha coronat com la guanyadora del festival VideoDance que es realitza al Brasil.

El projecte està dirigit per Marta Arjona i Mei Casabona, amb una coreografia original de Casabona interpretada per alguns dels seus alumnes entre 13 i 18 anys. La peça vol reflexionar sobre la dualitat femenina i masculina, la lluita de poders i el pas del temps, com a element simbòlic s’utilitza pols d’alabastre al llarg de tot el vídeo.

El videodansa ha estat seleccionat en diferents concursos de renom internacional com ¡España Hoy! de la productora novaiorquesa Bronx World Film, Inc. ‘Quadrant’ també ha estat semifinalista a la categoria Best Dance del Music Video Underground, un festival que se celebra a París. Ara la peça ha aconseguit el primer premi del festival VideoDance Brasil, un certamen que combina els formats físics i online.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: