Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Guardiola portarà el llaç groc en suport als Jordis encara que el sancionin

L'entrenador del Manchester City està disposat que el sancionin abans de treure's el llaç groc que du en suport dels empresonats Jordi Sànchez i Jordi Cuixart

L'entrenador del City, Pep Guardiola, lluint el llaç groc a la roda de premsa del derbi de Manchester L'entrenador del City, Pep Guardiola, lluint el llaç groc a la roda de premsa del derbi de Manchester CCMA
Catalunya Agències
Dilluns, 11 Desembre 2017 08:19

Aquesta setmana, abans del derbi entre el Manchester United i el Manchester City, l'entrenador del United, José Mourinho, va qüestionar si entrava dintre de la normativa el llaç groc que fa setmanes que llueix el seu rival Pep Guardiola als partits. Una polèmica que s'ha traslladat a la roda de premsa posterior al partit, que han guanyat els de Guardiola per 1 a 2.

L'entrenador català ha defensat aferrissadament el llaç groc que llueix, i s'ha mostrat totalment ferm en la seva decisió de continuar-lo lluint. Guardiola ha explicat a la premsa anglesa que "a Espanya, dues persones concretes que defensen votar, o que estan en desacord amb els que manen, són a la presó. I això és injust. Perquè sigui rebel·lió has d'haver fet coses molt dures perquè et posin a la presó, i ells encara hi són. Així que fins que no siguin fora, jo ho portaré. Em poden suspendre per portar-lo, però ells són a la presó. No són polítics".

El tècnic del City ha deixat clar que si porta el llaç groc és per l'empresonament dels dos Jordis, els president de l'Assemblea Nacional i Òmnium Cultural: "Jordi Sánchez i Jordi Cuixart són a la presó des de fa més de 60 dies. 60 dies sense la seva família, només per voler votar. Perquè no estan d'acord amb el govern del PP. I aquesta és la raó. Si volen suspendre'm, la UEFA, la Premier League, la FIFA, està bé. Em suspendran. Però els nostres fills, algun dia, quan creixin, potser si no estan d'acord amb l'estat, potser van a la presó, i vull protegir això. Vas a la presó quan has fet coses greus, i no ha passat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: