Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Puigdemont diu que a la policia espanyola li hauria de caure “tot el pes de la llei” i no les “medalles de Zoido”

El candidat de JxCat a la presidència de la Generalitat afirma que en l’actual “règim espanyol” la presó està “reservada pels pacífics”

Primer pla del líder de JxCat, Carles Puigdemont. Imatge del 12 de gener a Brussel·les Primer pla del líder de JxCat, Carles Puigdemont. Imatge del 12 de gener a Brussel·les LAURA POUS/ ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 15 Gener 2018 07:23

Dard de Carles Puigdemont contra la policia espanyola. El candidat de JxCat a presidir la Generalitat ha publicat un missatge de Twitter aquest diumenge a la tarda amb un vídeo on hi apareixen agents del cos policial estatal colpejant diversos ciutadans. El president destituït ha acompanyat les imatges amb el text següent: “Els hauria de caure tot el pes de la llei, però en l'actual règim espanyol només notaran el pes de les medalles del ministre Zoido. La presó la tenen reservada pels pacífics”.

El tuit arriba després que el ministeri de l’Interior que comanda Juan Ignacio Zoido encarregui 12.000 medalles policials -per un valor de 272.250 euros-, el doble que el 2017, segons publica el Butlletí Oficial de l’Estat, i que podrien servir per condecorar els agents de la policia espanyola del dispositiu de l’1-O.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: