Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alerta per nevades que poden baixar més avall dels 400 metres

Les precipitacions de neu començaran a la tarda a Pirineu i Prepirineu i s'estendran de nit/matinada a la Catalunya Central i bona part del prelitoral del Camp de Tarragona

Els efectes de la nevada a la plaça Espanya de Manresa, el passat 28 de febrer Els efectes de la nevada a la plaça Espanya de Manresa, el passat 28 de febrer GEMMA ALEMAN / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 19 Març 2018 11:14

Protecció Civil de la Generalitat ha emès aquest dilluns un avís d'alerta per nevades que poden baixar més avall dels 400 metres en les properes 24 hores arreu de Catalunya. Les precipitacions en forma de neu començaran a la tarda a Pirineu i Prepirineu amb una cota inicial d'uns 800 metres però ràpidament baixarà fins als 400 metres de cara al vespre/nit estenent-se la nevada a la Catalunya Central (Bages, Berguedà, Moianès, Osona, Solsonès), interior de Girona (Garrotxa, Selva) i bona part de l'interior del Penedès i el Camp de Tarragona.

En algunes comarques la nevada pot ser significativa i es preveu que s'acumulin més de 2 centímetres a partir de 500 metres i més de 10 centímetres per sobre de 1.000 metres, especialment a la Serralada Transversal. No es descarta que de matinada es pugui veure nevar als 200 metres –i fins i tot a nivell de mar- però difícilment s'acumularà a terra. Les precipitacions aniran desapareixent a primera hora de matí de dimarts però l'ambient es mantindrà molt fred.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: