Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torrent obrirà demà una nova ronda de consultes després de la renúncia de Jordi Sànchez a la investidura

El president del Parlament qualifica la retirada del candidat de JxCat “d’acte de generositat” però avisa que “les intromissions de l’Estat no quedaran impunes”

El president del Parlament, Roger Torrent, en compareixença al despatx d'audiències El president del Parlament, Roger Torrent, en compareixença al despatx d'audiències NÚRIA JULIÀ / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 21 Març 2018 14:08

Tercera ronda de consultes per buscar candidat a la investidura. El president del Parlament, Roger Torrent, ha anunciat aquest dimecres que dijous rebrà tots els líders i portaveus dels grups i subgrups parlamentaris per tal d’intentar trobar un nou nom que pugui reunir els suports per ser president de la Generalitat. Després de rebre, de mans de JxCat, una carta del fins ara presidenciable, Jordi Sànchez, renunciant a la seva candidatura, Torrent ha decidit obrir aquesta nova ronda de contactes, on es podria presentar el nom de Jordi Turull. La intenció de Torrent és que d’aquestes converses surti un candidat que “se sotmeti a una investidura en els propers dies”, i així ho ha explicat en una declaració institucional sense preguntes de la premsa feta des del Parlament.

El president, que ha lloat el “gest de generositat” de Sànchez en retirar-se, ha avisat l’Estat, però, que les seves “intolerables intromissions” en la política catalana “no quedaran impunes”, i per això ha avançat que la Mesa del Parlament estudia accions contra la decisió del Tribunal Suprem de no permetre a Sánchez assistir al ple del Parlament per a la sessió d’investidura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: