Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Colla Jove serà l’organitzadora de ‘La Baixada del Pajaritu’

L’acte més “boig” del Carnaval de Tarragona vol mantenir el seu esperit alternatiu i satíric

Imatge d'una de les andròmines d'edicions anteriors de la Baixada del Pajaritu Imatge d'una de les andròmines d'edicions anteriors de la Baixada del Pajaritu TARRAGONA.CAT
Cultura Albert Morera
Divendres, 03 Febrer 2017 13:00

La dotzena edició de ‘La Baixada del Pajaritu’ compta amb “l’inici d’una nova etapa”, segons la regidora de Festes de Tarragona, Begoña Floria. Aquest any l’acte més “boig” del Carnaval de Tarragona estarà organitzat per la Colla Jove, la qual en anteriors edicions havia estat col·laboradora. L’esdeveniment es durà a terme el 25 de febrer a les 11.30h i s’hauran de fer totes les inscripcions via web; el termini de les quals acaba el 23 de febrer i s’haurà de pagar 10 euros per l’andròmina i tres per participant.

“Enseguida que ens ho van proposar vam dir que sí”, explica el vicepresident de la colla Jove, Dani Milà. La colla castellera des dels inicis sempre ha participant i per tant el veuen com a “pròxim”. L’acte està obert a tota la ciutadania i demanen andròmines originals, satíriques i que compleixin els requisits de seguretat. Afegeixen que ha de mantenir l’esperit alternatiu i “sa” per enfortir la sàtira al Carnaval de Tarragona.

La dotzena edició espera reunir entre 20 i 30 “trastos”, com en les edicions anteriors. A més, asseguren que, encara que l’acte no està organitzat per l’Ajuntament, el govern municipal “havia d’incloure’l un any més a la programació”. La Baixada que va néixer al 2006 va estar organitzada per l’Associació Cultural Colla Pajaritu i més tard per ‘La Pipel Entertainment’, aquest any li tocarà a la colla castellera, de segur que els tarragonins i tarragonines riuran com en les altres ocasions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: