Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nacha la Macha actuarà al Carnaval de Mont-Roig Miami

Per primer cop es proclamarà el Rei Carnestoltes de l’any vinent durant el ball de Carnaval

Imatge de la transformista Nacha la Macha que actuarà al Poliesprtiu de Miami Platja el 25 de febrer Imatge de la transformista Nacha la Macha que actuarà al Poliesprtiu de Miami Platja el 25 de febrer CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Febrer 2017 10:22

El Carnaval 2017 de Mont-roig del Camp i de Miami Platja, que tindrà lloc del 24 al 26 de febrer, arriba enguany amb novetats importants com són la proclamació del Rei Carnestoltes i la Concubina 2018 durant el decurs del ball de Carnaval. Miami tindrà la primera guerra de confeti i una parada tipus sambòdrom brasiler que es farà a la Plaça de l’Illa, la qual servirà de termòmetre per veure l’acceptació de cara a futures edicions per part de les comparses participants.

El 25 de febrer per la nit al Poliesportiu de Miami Platja, l’artista Nacha la Macha amenitzarà el sopar de Carnaval. La transformista gaditana és un personatge més que conegut en l’escena contracultural espanyola i compta amb una experiència de més de 13 anys interpretant èxits als locals més famosos del barri madrileny de Chueca. La també artista i cantant donarà pas a la gran discoteca mòbil a càrrec de Mas & Mas.

Miami Platja protagonitza les novetats del Carnaval de Mont-Roig d’enguany, amb la primera festa de confeti al diumenge 26 a les 12h i la incorporació d’un sambòdrom durant la rua del dissabte 25, on les diferents comparses realitzaran una exhibició del seus balls. Els actes al nucli costaner es complementen amb la festa infantil, el dia 24, organitzada pels col·legis Marcel·lí Esquius i Joan Miró.

A Mont-roig del Camp el 24 a la nit, tindrà lloc el tradicional Ball de Parelles amenitzat per l’orquestra Shákata i, dissabte, retorna la rua infantil, que amb la gran rua de Carnaval, recorrerà els diferents carrers del municipi. Com a novetat, durant el ball, el dissabte a la nit, es proclamaran els guanyadores a les millors carrosses i comparses i sortirà escollit el Rei Carnestoltes i la Concubina 2018. L’últim dels actes serà la tercera guerra de confeti que es durà a terme a la Plaça Miramar el diumenge 26 a la 13h. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: