Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 703

El Carnaval de Reus més colorit i animal

La capital del Baix Camp escalfa motors per a la disbauxa amb dos actes previs

El 'Fes-te pols' -a la imatge- i els animals de companyia van protagonitzar els actes previs del Carnaval de Reus El 'Fes-te pols' -a la imatge- i els animals de companyia van protagonitzar els actes previs del Carnaval de Reus JOSÉ CARLOS LEÓN/ EL PUNT AVUI
Cultura
Diumenge, 19 Febrer 2017 18:34

Animals de companyia amb tot tipus de disfresses i accessoris diversos es van poder veure, ahir, a l'espai de l'avinguda de Saragossa, davant de l'escola Mowgli, de Reus. Les entitats Gent i Gossos, SOS Can&Cat i Amics dels Gats i Gossos van organitzar-hi un peculiar acte amb motiu del carnaval. Les associacions a favor dels animals van dur a terme una festa per a mascotes amb un concurs de disfresses inclòs, amb el nom El carnaval més animal.

L'objectiu del carnaval per a mascotes era recollir diners a favor dels animals abandonats. La festa va començar al voltant de les 10:00h, quan es van obrir les inscripcions per participar en el concurs de disfresses.

Fes-te pols

Tot i que només s'han celebrat dues edicions, el 'Fes-te pols' ja és un dels esdeveniments marcats en l'agenda de molts reusencs. Dins de la Guerra de Tomaques 2.0, va omplir la plaça del Baluard.

Amb un públic majoritàriament jove, un paisatge ple i divers de tots colors i un ambient de festa que evocava ja el carnaval, ahir al migdia, va tenir lloc aquesta nova trobada organitzada pel col·lectiu Els Tronats de Reus. Durant la festa, els presents es van llançar sobres amb pols de colors, convertint així l'espai en un espectacle cromàtic. Les disfresses originals tampoc van faltar a la festa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: