Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tradició i disfresses al Carnaval del Morell

El cartell festiu ha estat dissenyat pels alumnes de l’IES El Morell

Imatge d'arxiu del Carnaval 2016 del Morell Imatge d'arxiu del Carnaval 2016 del Morell CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Febrer 2017 09:46

El cap de setmana del 24 al 26 febrer es celebrarà un any més el Carnaval del Morell, en el qual aquest any els alumnes de l’IES El Morell han tingut un paper important. Especialment, els estudiants de 4t d’ESO d’Educació Visual i Plàstica que han estat els encarregats de dissenyar el cartell festiu del Carnaval 2017.

El primers protagonista del Carnaval morellenc seran els alumnes de la llar d’infants i del Col·legi Ventura Gassol. A partir de les 15:30h, es durà a terme la rua infantil, un acte que tindrà continuïtat al Pavelló municipal amb un berenar per als nens i nenes i amb una festa animada per la Ballaruca.

Els actes continuaran dissabte a les 18h, quan les comparses iniciaran pels carrers la tradicional rua per la Rambla Joan Maragall. Tot després, es produirà el sopar de germanor amb l’entrega de premis al Pavelló de la localitat, on es produirà, tot seguit, la revetlla amb una disco mòbil. El Carnaval tancarà amb la guerra de confeti el diumenge 26  les 17h i just després es produirà el concurs infantil de disfresses. En acabar es produirà la crema del Rei Carnestoltes i donarà punt i final al Carnaval 2017 del Morell. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: