Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 600 persones participaran en el Carnaval de la Pobla

Els escolars tindran una rua pròpia

Imatge d'arxiu de gran rua del Carnaval de la Pobla de Mafumet de 2016 Imatge d'arxiu de gran rua del Carnaval de la Pobla de Mafumet de 2016 CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Febrer 2017 10:41

Els carrers de la Pobla de Mafumet s’ompliran amb 15 carrosses i més de 600 participants en la tradicional rua que recorrerà els principals carrers del municipi. La desfilada, que es produirà el dissabte 25 a la tarda, començarà a l’avinguda Tarragona i acabarà davant del Pavelló Municipal. Allí mateix es produirà, a partir de les 22:30h, la gran revetlla de Carnestoltes, que permetrà als veïns i veïnes gaudir de l’animació musical de Beach Party i Remember Dance.

D’altra banda i com és habitual, els i les alumnes de les llars d’infants l’Esquirol i de l’Escola Mare de Déu del Lledó gaudiran de la seva particular desfilada de Carnaval. El divendres 24 a la tarda, els nens i nenes del poble mostraran les seves disfresses en una festa que acabarà al pavelló de la localitat amb una festa molt animada. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: