Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra clourà l’any Ramon Casas amb una xerrada a càrrec de Josep Bargalló

També tindrà lloc una valoració de les activitats realitzades i una visita guiada pels espais de la Ruta Casas

Interior del catell dels Icart, punt de partida de la Ruta Casas de Torredembarra. Interior del catell dels Icart, punt de partida de la Ruta Casas de Torredembarra. CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Març 2017 17:50

Coincidint amb la proclamació de l’Any Ramon Casas per part de la Generalitat de Catalunya en commemoració del 150è aniversari de l’artista, l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Cultura, hi ha col·laborat activament per remarcar els lligams del pintor a la vila. Per aquest motiu, i després de diferents actes, la celebració arriba a la seva fi amb una darrera xerrada a la Biblioteca aquest dijous, 9 de març, a les 18h, sota el títol ‘Ramon Casas i Pere Romeu en un tàndem. Història d’una amistat’ que anirà a càrrec de Josep Bargalló.

D’altra banda, el diumenge, 12 de març, a les 11:30h, es celebrarà l’acte oficial de cloenda amb una valoració de les activitats realitzades, reconeixement als col•laboradors, projecció del reportatge de TAC12 ‘Ruta Ramon Casas a Torredembarra’ i, en acabar, a les 12:15h, es gaudirà d’una visita guiada pels espais de la Ruta Casas. Cal recordar que per poder realitzar la ruta es necessari inscriure’s prèviament a la Regidoria de Cultura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: