Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Òscar Ramírez presenta a Tarragona el seu nou llibre de prosa poètica

El volum tracta sobre temes com la mort, la pèrdua, l’amor o la família, sempre amb un ritme poètic

Òscar Ramírez, autor del llibre ‘El trist atzar del vertigen que em devora’ Òscar Ramírez, autor del llibre ‘El trist atzar del vertigen que em devora’ CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Març 2017 11:31

L’escriptor i periodista Òscar Ramírez Dolcet presentarà aquest dijous, 16 de març, a les 20h, al Cafè La Cantonada, el seu darrer llibre de prosa poètica ‘El trist atzar del vertigen que em devora’. Ho farà acompanyat de Victòria Forns, professora de la Universitat Rovira i Virgili (URV) –que presentarà l’acte-, de la periodista Laura Casas i l’escriptor Pep Macaya que llegiran textos del llibre i del cantautor Richard White que posarà la part musical a l’acte.

‘El trist atzar del vertigen que em devora’, que s’ha publicat en català i italià, és el dissetè llibre d’Òscar Ramírez i parla sobre temes tant universals com la mort, la pèrdua, l’amor o la família, sempre amb un ritme poètic que captiva al lector.

Després de la presentació a Tarragona, serà el torn de Tortosa. El llibre continuarà la seva gira per Reus, Riudecanyes, Mont-roig, Altafulla, La Canonja, Els Pallaresos, Lleida, Salou, Palma de Mallorca, Barcelona, El Vendrell, Andorra i Rabat (Marroc).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: