Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Sebastival de la Canonja arriba amb un format més extens i per a tots els públics

Els convidats d’aquesta setena edició són els djs Murphy i Raúl Mezcolanza

Raúl Mezcolanza estarà present a la setena edició del festival Raúl Mezcolanza estarà present a la setena edició del festival CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 25 abril 2017 11:17

El proper dissabte 6 de maig tindrà lloc el Sebastival al Poliesportiu Municipal de la Canonja. Es tracta d’un festival cultural i de música organitzat per Associació Canongina de Música Electrònica i Alternativa (ACMEA) que es caracteritza per la seva gratitud i l’aposta cultural per l’electrònica. En aquesta setena edició el format serà més extens, amb un horari molt més ampli i per a tots els públics.

El festival obrirà portes a les 12.00 h perquè petits, joves i adults puguin gaudir, en una zona a l’aire lliure, d’un vermut musical a càrrec dels djs locals MKSN. Aquesta zona romandrà oberta fins les 16.00 h. No obstant això, a les 19.00 h tornarà a obrir amb més música i 3 foodtrucks que oferiran hamburgueses i entrepans de pollastre, creps dolces i salades o varietats de productes de xocolata durant tota la tarda i nit. Aquesta zona inclourà un lloc de descans sota l’ombra.

A partir de les 24.00 h obrirà les portes la MainRoom, el Poliesportiu Municipal, i oferirà el techno dels djs locals, i el plat fort dels djs convidats. Aquest any punxarà el brasiler dj Murphy, un vell conegut de l’escena electrònica techno amb molts anys d’experiència als vinils, i el barceloní Raúl Mezcolanza, exresident del festival elRow, Florida135 o Monegros Desert Festival.

Durant el dia l’accés al recinte serà per a tots els públics i durant la nit només per a majors de 16 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: