Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos cors tarragonins convidats a les festes de Santa Joana d’Arc a Orleans

La ciutat francesa està agermanada amb Tarragona

El cor Mos Cantars de Tarragona, amb membres el cor InCrescendo, a l’església de Saint-Pierre-du-Martrois, d’Orleans El cor Mos Cantars de Tarragona, amb membres el cor InCrescendo, a l’església de Saint-Pierre-du-Martrois, d’Orleans CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Mai 2017 10:06

Els dies 12, 13 i 14 de maig, el cor Mos Cantars de Tarragona, juntament amb els membres del cor InCrescendo, també de la ciutat, van participar en un concert a l’església de Saint-Pierre-du-Martrois, d’Orleans (França), convidats per la coral Francis-Poulenc d’aquesta ciutat francesa agermanada amb Tarragona. En el concert, emmarcat dins dels actes de celebració del 60è aniversari d’aquesta històrica coral francesa i en plena celebració de les festes de Santa Joana d’Arc, també va actuar la coral universitària Cantata de Cracòvia (Polònia), en un acte que va aplegar un nombrós públic.

La representació tarragonina va oferir un repertori conjunt basat en conegudes cançons populars catalanes que va ser molt aplaudit pel públic assistent.

Una de les activitats destacades de la seva visita va ser la recepció a l’Ajuntament d’Orleans, amb intercanvi de regals entre les dues ciutats agermanades, així com l’assistència a diferents actes populars i visites culturals arreu de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: