Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més d’una setantena d’activitats a la Setmana de la Joventut de Vimbodí i Poblet

La festa es va iniciar aquest dilluns, 7 d’agost, i s’allargarà fins al diumenge 13 d’agost

Activitat de la Setmana de la Joventut, en una edició anterior, a la piscina de Vimbodí i Poblet Activitat de la Setmana de la Joventut, en una edició anterior, a la piscina de Vimbodí i Poblet CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 08 Agost 2017 09:38

La Setmana de la Joventut aterra a Vimbodí i Poblet, una de les festes més populars de la vila, en la seva 34a edició. Durant tota aquesta setmana, del dilluns 7 al diumenge d’agost, més d’una setantena d’activitats organitzades i dinamitzades pel jovent del poble estaran dirigides a totes les persones de Vimbodí i Poblet. Així mateix, des de l’organització es mostra també el seu rebuig a qualsevol actitud irrespectuosa, com també a manifestacions de violència de caire sexista, racista i LGTBIfòbiques, entre altres. La Setmana del Jovent pretén ser un espai d’oci, lleure i festa amb respecte i igualtat, ja que l’única i exclusiva finalitat és el gaudi de tothom.

El tret de sortida de la festa va tenir lloc ahir, dilluns 7 d’agost, amb el Xupinazo, patrocinat per la Pirotècnia Catalana, a la plaça Major, a les 12h. El dia va estar carregat d’activitats, com un concurs de natació, jocs populars, tennis, futbols, bàsquet, billar i cinema. Avui, dimarts 8 d’agost, el dia s’ha encetat amb una excursió en bicicleta fins a Tarrés, a partir de les 8h, i amb sortida des de la plaça Major. El dia continuarà amb activitats ben variades, com una guerra d’aigua, a la plaça Major, a les 12h, Jocs populars a la piscina i al Caliu, a les 12:30h i a les 16:30h, respectivament, i futbol per a diferents categories, des de les 18h fins les 20h, al pavelló. A més, durant la nit, de 22h fins a 01h hi haurà un bany nocturn, i paral·lelament, a la sala del pavelló, Friky Night.

Demà, dimecres 9 d’agost, la festa continua amb més llocs populars i futbol. Cal destacar l’espectacle infantil que tindrà lloc a la plaça Major, a les 18h, amb una xocolatada popular en acabar, a càrrec de l’Associació de Dones, com també la projecció d’una pel•lícula al Cinema Foment, a les 19h, i la Festa Jove 2017, a partir de les 00:30h, amb el grup de versions Vi-vèrrids, Dj Moncho i Dj Pelli, al camp de futbol. L’endemà, dijous 10 d’agost, el dia començarà amb un matí aquàtic, a càrrec del Consell Comarcal, a la piscina, d’11:30h a 13:30h, i estarà carregat de jocs tradicionals, més futbol, més cinema i més tennis. A més, de 18:30h a 19:30h hi haurà una campanya del Banc de Sang, al consultori mèdic. El divendres 11 d’agost, cal destacar l’espectacle astronòmic amb planetari inflable, ‘Mil cent i un estels’, per a infants, al pavelló, a partir de les 17h i amb inscripció prèvia, ja que les places són limitades; així com la nit de terror, a partir de les 22h.

Durant el cap de setmana, 12 i 13 d’agost, es realitzaran les últimes activitats. El dissabte, 12 d’agost, tindrà lloc la Cursa d’orientació, amb la concentració prevista a les 8:30h i l’inici de la cursa a les 9h, des de la plaça Major. A partir de les 12h, es realitzarà el concurs de paelles i el dinar popular, al pavelló, i cada grup haurà de portar els seus estris, excepte l’arròs. A la tarda, a partir de les 17 ja es podran comprar els tiquets per al Correquintos, a la Font del Blau, per un preu de 10 euros, i una hora més tard. A les 18h, s’iniciarà el Correquintos, amb sortida des del mateix lloc. El diumenge, 13 d’agost, la caminada popular a la Torre del Moro, a partir de les 8h, encetarà el dia, que estarà carregat de jocs tradicionals i futbol. A més, també tindrà lloc un vermut musical, de les 12h a les 14h, a la piscina, a càrrec de Vermuts Miró, així com una festa de l’escuma, al gorg, a partir de les 17:30h. El sopar popular, a partir de les 22h, amb el concurs de truites, el concurs de postres i el bingo, a la plaça de les Orenetes, posarà punt final a la Setmana de la Joventut de Vimbodí i Poblet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: