Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ulldemolins viu l’agost amb més d’una vintena d’activitats

La vila esclafa motors per a la celebració de la Festa Major, que acollirà activitats del 9 a l’11 de setembre

Imatge d'arxiu del Santuari del Loreto a Ulldemolins Imatge d'arxiu del Santuari del Loreto a Ulldemolins CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 10 Agost 2017 09:43

L’agost ve carregat d’activitats a Ulldemolins perquè tots els vilatans, grans i petits, puguin gaudir de l’estiu. Des del passat 4 d’agost, fins al dia 26 s’han organitzat més d’una vintena d’actes de diferents caires: populars, infantils, culturals, gastronòmics, musicals, etc. Sota el lema ‘A l’estiu, cada dia és festiu!’, l’Ajuntament d’Ulldemolins, amb la col•laboració de la Diputació de Tarragona, el Parc Natural de la Serra de Montsant, la Generalitat i diferents entitats del poble, ha organitzat una programació estival per tots els gustos que servirà per escalfar motors de cara a la Festa Major de la vila, que se celebrarà del 9 a l’11 de setembre.

Les activitats a l’agost ja es van iniciar el passat dia 4. Avui, dijous 10 d’agost, continua la programació amb un Sopar Literari, a partir de les 22h, al Centre Cívic, amb Isabel Fornòs com a directora de l’acte i convidats locals de Romania, Paraguay, Alemanya, Itàlia, França, Marroc i Gàmbia. Demà, divendres 11 d’agost, durant gairebé tot el dia, hi haurà inflables a la piscina, i a la nit, a les 22:30h, una sessió de teatre, al Local Socail, amb l’obra ‘El cafè de la Marina’, de Josep M. Segarra, a càrrec del grup de teatre local i amb música en viu de l’orquestra Simfim Els Arrelats. L’endemà, dissabte 12 d’agost, a les 22h hi haurà Correfocs, amb els Diables de La Selva del Camp , i, a partir de les 00h, una revetlla popular, al Local Social, amb el grup Forès Band.

La festa continua el diumenge, 13 d’agost, amb un concert de tarda, a les 20h, al Local Social, amb l’orquestra Estelada, i a continuació, a les 23h, un ball de nit de gala. El dilluns, 14 d’agost, arriba la 37a edició de concerts d’orquestra a Catalunya per Izumi Kando, a l’església de Sant Jaume, a les 18:30h. El mateix dia, a les 20h, tindrà lloc el Cant de l’Akatist, al Santuari del Loreto, a les 22:30h se celebrarà una Nit d’havaneres, al Local Social, i al mateix lloc, a partir de les 00h, Festa Disc. L’endemà, 15 d’agost, se celebra la Mare de Déu de l’Agost al poble amb una Cercavila pels carrers del poble a partir de les 11h, més tard, una missa a l’església de Sant Jaume, a les 12h, i al capvespre, a les 20h, una delicatessen de Lectures dramatitzades per Montserrat Carulla, al Local Social.

La Mare de Déu del Montsant, el 17 d’agost, se celebrarà amb una missa i aplec a l’ermita de la Mare de Déu de Montsant, a les 12h, i al vespre, a les 20h, una xerrada sobre la transició nacional, al Centre Cívic. El divendres, 18 d’agost, es realitzarà una xerrada cultural sobre ‘El foc a la festa’, a càrrec de Salvador Palomar de Carrutxa, i el dijous, 24 d’agost, se celebrarà Sant Bartomeu amb un aplec a l’ermita de Sant Bartomeu, a les 12h. Per acabar, el dissabte, 26 d’agost, un acte commemoratiu dels 25 anys de l’Associació de Dones La Carena, amb l’actuació dels Divo’s, els tres tenors amb música de piano, i un sopar de gala posterior, posaran punt final a la programació de l’agost, que deixarà pas a la Festa Major, a partir del 9 de setembre.

La Festa Major d’Ulldemolins

Aquesta festivitat s’encetarà el dissabte, 9 de setembre, a les 10h amb una gimcana infantil al poliesportiu, més tard, es té previs un dinar d’homenatge a la gent gran de l’Associació de Jubilats d’Ulldemolins i a la tarda, a partir de les 19h, un concert d’orgue a l’església de Sant Jaume, a càrrec d’en Mn. Miserachs. El dia acabarà amb una Festa Disc, a partir de les 00h, al Local Social. L’endemà, 10 d’agost, a les 9h, tindrà lloc la Copa Tarragona Trial-Bici per a petits, ala zona de la Palanca, així com un ball de tarda, a les 20h, un sopar popular, a les 22h, i un ball de nit a les 23h, al Local Social. La Festa Major finalitzarà el dia de la Diada Nacional, 11 de setembre. A les 7h es pujarà la Senyera a la Roca del Llençol, a les 12h hi haurà una missa de Vot de poble, a les 13h una lectura del manifest i cants i, per últim, a les 14h un dinar de germanor de Vot de poble, a la Fonda Toldrà.

El programa complet, tant d’agost com de la Festa Major, es pot consultar al web de l’Ajuntament d’Ulldemolins.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: