Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ateneu de Tarragona enllesteix el seu tradicional Festival de Sant Magí

L’entitat organitza aquest esdeveniment per al pròxim 17 d’agost, i un altre acte d’havaneres a Mont-ral, el 18 d’agost

Imatge del Festival de Sant Magí de l'Ateneu de Tarragona, l'any passat Imatge del Festival de Sant Magí de l'Ateneu de Tarragona, l'any passat CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Agost 2017 10:47

Amb motiu de la celebració de les Festes de Sant Magí de Tarragona 2017, l’Ateneu de Tarragona porta el 28è Festival de Sant Magí de l’Ateneu, a la plaça de la Font, amb l’actuació de diferents grups musicals i culturals, socis de l’entitat. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 17 d’agost, a partir de les 19:30h, a càrrec del cantant Jordi Català, que s’encarregarà de la presentació. L’Ateneu ofereix un altre acte d’Havaneres a Mont-ral, el divendres 18.

L’acte començarà amb unes paraules de benvinguda del vicepresident de l’Ateneu de Tarragona, Josep Francesc i Val, que aniran seguides d’una cançó a càrrec del Duo Musical Miramar. A continuació, es pronunciaran les paraules de l’autoritat representativa de l’Ajuntament, seguides d’una altra cançó de la mà de Duo Musical Miramar. En acabar, es farà la lectura de la poesia guanyadora del 23è concurs de Poesia ‘Mossèn cinto Verdaguer’, ‘Ja res ha estat igual’, de Josep Maria Barenys de Castellvell. De nou, aquesta lectura estarà seguida per una altra cançó del Duo Musical Miramar. Després, es continuarà amb la presentació de la pubilla de l’Ateneu, Nerea Arroyo Tapia, la pubilleta, Anna Maria Vives Pagès i hereuet, Marc Vives Pagès.

Finalment, el Duo Musical Miramar interpretarà la seva última cançó i, a continuació, tindrà lloc la cloenda del Festival amb el concert ‘Tarragona té ritme’, a càrrec del presentador, Jordi Català i Paper de Tornassol Orquestra i Cors, amb la col•laboració de les veus de l’Ateneu de Tarragona i amb coreografies de ball de la parella Llum de lluna, Marc i M. Ángeles. L’acte acabarà amb tots els actuants sobre l’escenari per cantar ‘Imagina’t’ de John Lennon, en català, amb el convidat Josep Maria Ferran, COOPPEL per la Pau 2022, i amb un fi de festa ballant l’Amparito Roca.

A més, l’entitat ofereix un acte d’Havaneres a Mont-ral, el divendres 18 d’agost, a partir de les 20h, a càrrec del Grup d’Havaneres de Barca de l’Ateneu de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: