Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla de Mafumet es refresca amb la gimcana d’Humor Amarillo

La programació de les Festes d’Estiu de La Pobla continua amb la Festa del Romesco i la Rumba a la fresca, el 19 d’agost, així com el concurs Foto Jove d’Instagram, al setembre

La gimcana d'Humor Amarillo de La Pobla de Mafumet, el passat dissabte La gimcana d'Humor Amarillo de La Pobla de Mafumet, el passat dissabte CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Agost 2017 12:16

La divertida i refrescant gimcana d’estiu de la Pobla, al més pur estil Humor Amarillo, va arribar aquest passat dissabte, 12 d’agost. Aquest és un dels moments més esperats de l’estiu a La Pobla per engrescar grans i petits a superar un circuit carregat de reptes, diversió i competició, que s’instal•la a la pista coberta del complex esportiu Municipal. L’organització va preveure fins a tres categories, la infantil (8-12 anys), la júnior (13-16 anys) i la sènior (a partir dels 17 anys), amb medalles per als participants i trofeus per als guanyadors. Cal destacar també, la Festa del Romesco, el pròxim 19 d’agost, i el concurs Foto jove d’Instagram, al setembre.

La gimcana d’Humor Amarillo és un dels principals reclams de les Festes d’Estiu de La Pobla, però també es té en compte als més petits, els quals es van divertir al parc d’inflables que es va instal•lar al costat de la gimcana. L’activitat festiva i refrescant del dissabte es va completar amb la sessió matinal del tobogan aquàtic, instal•lat al Camí de l’Horta, i que va oferir l’oportunitat de combinar velocitat i aigua a grans i petits.

La Festa del Romesco

Les Festes d’Estiu de La Pobla continuen la seva gresca aquest dissabte, 19 d’agost, amb dues propostes més. Per una banda, la Festa del Romesco i d’altra banda, la rumba a la fresca. La Festa del Romesco arriba ja a la seva 23a edició per tornar a demostrar la bona mà dels pobletans i pobletanes amb aquesta recepta tradicional. Fins a 17 participants intentaran fer-se amb el títol de Mestre Romescaire que, cada any, esdevé un dels moments més populars de l’estiu a La Pobla.

Un cop finalitzi la Festa del Romesco, la pista coberta del CEM acollirà la Rumba a la fresca, a partir de les 21:30h, amb un concert que comptarà amb l’actuació de Miguelito Amaya i de Junén. Grans i petits podran gaudir d’aquesta activitat, organitzada per l’Associació gitana Cultural SATIPEM i la col•laboració del bar Los 7 Enanitos, així com de l’Ajuntament del municipi.

To i això, encara es preveuen dues activitats més per al mes d’agost: el torneig de futbol sala júnior, del 21 al 25 d’agost, i una nova sessió de cinema a la fresca, la nit del 26 d’agost, amb el film ‘Capità Calçotets’.

El concurs Foto jove d’Instagram, al setembre

D’altra banda, La Pobla també ha posat en marxa un concurs per a joves usuaris d’Instagram. Tots aquells instagramers d’entre 13 i 18 anys tenen l’oportunitat de participar del Concurs Foto jove de La Pobla. Per fer-ho, només han de seguir quatre passos ben senzills: seguir @tarragona2018_ a Instagram; fer fotos relacionades amb els Jocs Mediterranis; publicar-les a Instagram i etiquetar-les amb els hastags #poblamafugram i #jocsmediterranis2018; i, per últim, assistir a la festa de l’Espai Jove, que tindrà lloc el 3 de setembre a les 18h, on es durà a terme el lliurament de premis del concurs, així com un taller de fotografia adreçat a joves. L’organització ha previst obsequiar l’autor de la millor foto amb una càmera Instax mini 8 de Fujifilm; una Action Cam Waterproof d’Innpova, per al segon classificat: i un altaveu portàtil Philips per a la tercera millor foto del concurs.

Les Festes d’Estiu continuaran al setembre amb més propostes com la Holy Party, l’1 de setembre, o bé la tradicional Paella popular, el 9 de setembre, i per a la qual l’Ajuntament ha obert un termini d’inscripcions del 16 al 25 d’agost.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: