Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Modificacions en la programació de la Fira d’Artesans d’Altafulla amb motiu dels atemptats

Es cancel•len els espectacles, tallers i concerts que es feien amb motiu d’aquest esdeveniment

La Fira d'Artesans d'Altafulla modifica la seva programació La Fira d'Artesans d'Altafulla modifica la seva programació CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 18 Agost 2017 13:16

La Fira d’Artesans d’Altafulla es va encetar ahir amb un inici una mica incert després de l’atropellament massiu a Barcelona. La comitiva que havia d’oficialitzar la celebració es va suspendre, després de reunir-se amb el Col•lectiu d’Artesans. El programa es va modificar amb un repic de timbals per part de la batucada i un minut de silenci. Tot i això es va mantenir el seguici de la batucada. Avui, però, 18 d’agost, el consistori ha comunicat la suspensió de tots els actes i activitats que es feien en el marc d’aquest esdeveniment; només es mantindrà la fira.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Pere Gomés, va declarar que “tot i que ha sigut molt recent i que entenem que és un acte que s’ha de condemnar al 100%, el que no podem fer és trencar la normalitat”, i va afegir que “serà una arrencada no tan festiva i amb tots els respectes”. Gomés va donar “el suport a les víctimes i als companys que fan política a Barcelona i que es troben en una situació complicada”. Per la seva banda, l’alcalde d’Altafulla, Felix Alonso va valorar “fer el mínim possible perquè no és moment de goig, sinó de tristor”. El portaveu del Col•lectiu d’Artesans, Diego Spano, va sentenciar que “si realment és el que un suposa que pot ser, no podem deixar que guanyin els que no han de guanyar, i la festa ha de continuar exactament igual”, tot i que “sempre amb respecte, però no podem donar-nos per vençuts tan fàcilment”.

Finalment, avui, 18 d’agost, l’Ajuntament d’Altafulla ha comunicat que es mantindrà la celebració de la XXX Fira d’Artesans, encara que amb algunes modificacions. Tots els espectacles, tallers i concerts que estaven previstos realitzar-se en el marc d’aquest esdeveniment s’han anul•lat i per tant, no se celebraran.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: