Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’exposició fotogràfica dels Gegants Ramsés II i Nefertari s’aplaça al 22 d’agost

L’espai serà a la nova galeria d’art a la Part Alta de Tarragona, Fefu Forés

Ramsés II durant la presentació del gegant, que va incloure també la de la seva companya Nefertari Ramsés II durant la presentació del gegant, que va incloure també la de la seva companya Nefertari MARINA MARTÍNEZ
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Agost 2017 13:43

La ciutat de Tarragona guanya un nou espai cultural amb la nova galeria d’art Fefu Forés –al carrer Mediona, 20 baixos- que obre portes al públic aquest dimarts, 22 d’agost a les 19h amb la inauguració pública de l’exposició ‘Gegants, Ramsés II y Nefertari. El antes y el después’ –aplaçada a aquest 22 d’agost ja que hauria d’haver sigut el diumenge, 20 d’agost-. Es tracta d’unes espectaculars imatges del fotògraf JM Cohí que realitza la seva primera exposició tot coincidint amb l’obertura d’aquesta galeria.

Fefú Fores és una iniciativa de l’empresa tarragonina Grupo Rossell que posa els baixos del número 20 del carrer Mediona a disposició d’artistes i creadors locals, ja siguin individuals o col·lectius, per tal que puguin donar a conèixer la seva obra al públic tarragoní i als visitants de la Part Alta. La sala expositiva té més de 80 metres quadrats diàfans i és de fàcil accés des del mateix carrer Mediona. Aquests dies previs a la inauguració s’està treballant en l’adaptació de l’espai per tal que pugui esdevenir una de les sales d’exposicions de referència a Tarragona. Fefu Forés serà d’accés lliure per a tots els públics i estarà oberta tots els vespres de l’estiu en horari de 19h a 21h. En temporada de tardor i hivern, l’horari s’anirà adaptant a les característiques de cadascuna de les exposicions.

La galeria d’art Fefu Forés neix amb la voluntat de convertir-se en un espai on els artistes i creadors locals -i també de la resta de demarcació i internacionals- trobin totes les facilitats per poder exposar la seva obra en una sala estratègicament ubicada al casc antic de la ciutat de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: