Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 709

L’aplec Baix Camp supera el mig segle

La tradicional trobada és un dels actes previs destacats de les Festes de la Misericòrdia

L'aplec Baix Camp es va celebrar ahir al santuari de Misericòrdia de Reus, al llarg de tota la jornada L'aplec Baix Camp es va celebrar ahir al santuari de Misericòrdia de Reus, al llarg de tota la jornada ISABEL MARTÍNEZ
Cultura
Dilluns, 18 Setembre 2017 06:00

Coincidint amb els actes previs de la festa de Misericòrdia de Reus, l’edició número cinquanta-u de l’aplec Baix Camp va celebrar-se al santuari de Misericòrdia amb l’actuació de les cobles Jovenívola de Sabadell i Reus Jove. Durant la tarda, la cobla Pare Manyanet també va interpretar tres sardanes. Després de l’esmorzar popular i l’arribada dels Nanos, alumnes de diferents centres educatius i particulars van participar en la ballada de sardanes de set tirades. L’activitat va continuar durant tota la jornada.

Amb l’assistència a les vint últimes edicions, Avel·lí Artal afirmava que “és un honor poder ballar-hi” perquè “hi ha bones cobles, sardanistes destacats i és un molt bon lloc”. “El problema és la gent jove, perquè no hi ha continuïtat” va comentar, tot i valorar positivament l’assistència d’escoles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: