Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Capsa de Música de Tarragona acull jazz i una tertúlia informativa

L’acte tindrà lloc aquest divendres, a les 20h, a l’Espai de la Tabacalera i serà gratuït

La Capsa de Música de Tarragona acollirà les dues activitats La Capsa de Música de Tarragona acollirà les dues activitats ARXIU/J.C LEÓN. EL PUNT AVUI
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 20 Octubre 2017 11:09

Guillem Solé (Buhos), Jimmy Piñol (Lax’n Busto) i Sisco Piñal (Auva!Management) debatran, aquest divendres, 20 d’octubre, a les 20h, a la Capsa de Música de Tarragona –a l’espai de la Tabacalera- sobre les dificultats i oportunitats de la música en directe.

La sessió s’emmarca en el cicle ‘La Tornada en acció’, amb una taula rodona dedicada a la música en directe i enfocada a orientar joves autors, compositors, lletristes i músics a l’hora de tirar endavant la seva proposta musical. Per poder assistir caldrà inscriure’s prèviament al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; tot i que l’entrada es gratuïta.

En finalitzar el debat, a més, es podrà gaudir d’una copa de vi gentilesa del celler La Vinyeta.

Actuació de jazz

El dia 22 d’octubre, a les 20h, amb un preu de 5 euros, el guitarrista Max Sunyer i el pianista Josep Mas ‘Kitflus’ faran gaudir al públic de temes propis i estàndards de jazz amb el grup ‘Pegasus’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: