Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc ofereix una ruta teatralitzada per conèixer la cacera de Bruixes

La cita serà el proper dissabte, 21 d’octubre, i s’allargarà uns 50 minuts

La ruta té un preu popular de tres euros i cal inscriure's prèviament La ruta té un preu popular de tres euros i cal inscriure's prèviament CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 20 Octubre 2017 16:55

El proper dissabte, 21 d’octubre, el Museu de la Conca de Barberà proposa una ruta teatralitzada per conèixer la cacera de Bruixes a Montblanc l’any 1548. A través de la col·laboració i dinamització d’Ans Educació s’explicarà un episodi poc conegut pels vilatans de la zona on l’inquisidor, Francisco Vaca, va venir des de Valladolid per a seguir la pista i analitzar les accions del caçador de Bruixes Joan Malet qui havia deixat la vila de Montblanc dessolada.

A través, doncs, d’una ruta urbana i teatralitzada d’uns 50 minuts de duració, es dóna vida a aquest episodi amagat a aquestes terres, posant a lloc tant el paper de la Inquisició com el de les elits locals i la societat d’aquella època en transició.

La ruta compta amb la gran ajuda del conjunt monumental de Montblanc on sota les seves muralles, esglésies i carrers ambientarà una història molt atractiva per a famílies, joves i adults. Els interessats poden fer la reserva a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i té un preu popular de tres euros. A més, tothom qui vulgui, podrà completar la ruta amb el festival Clickània que es realitza a la capital de la Conca durant aquest dissabte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: