Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu de Valls presenta l’exposició ‘Correspondència femenina’

L'exposició, que es podrà veure del 14 de desembre al 4 de febrer, mostra la vida quotidiana de diverses generacions de dones a través de les cartes que s'enviaven

L'exposició s'inaugurarà aquest dijous 14 de desembre, a les 20h, a l'històric edifici de la Biblioteca Popular. L'exposició s'inaugurarà aquest dijous 14 de desembre, a les 20h, a l'històric edifici de la Biblioteca Popular. CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Desembre 2017 17:19

L’exposició ‘Correspondència femenina’ amb cartes datades d’entre 1780 a 1939 mostra al públic la vida quotidiana de diverses generacions de dones a través de la correspondència que enviaven. S’han destriat d’entre 1500 cartes les de quatre famílies, tres de la nostra comarca: les famílies Baldrich i Moragas, de Valls, la família Prats de Pont d’Armentera i la família Castellarnau de Tarragona.

La mostra està estructurada en deu àmbits diferents: l’amor, la maternitat, la llar, el servei domèstic, l’administració dels béns i els negocis, la salut, la família, la religió, l’oci i els esdeveniments històrics. L’exposició l’organitza el Museu de Valls conjuntament amb l’Arxiu Comarcal de l’Alt Camp i es podrà visitar, des d’aquest dijous fins al 4 de febrer de l’any vinent, a la Biblioteca Popular de Valls.

L'exposició s'inaugurarà aquest dijous 14 de desembre, a les 20h, a l'històric edifici de la Biblioteca Popular.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: