Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba a Falset el Cicle BBVA de Cinema de Muntanya

El 14 de desembre es projectaran dues pel·lícules premiades al Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torrelló

La pel·lícula Freedom Under Load, Gran Premi 2016, es projectarà aquest dijous a Falset La pel·lícula Freedom Under Load, Gran Premi 2016, es projectarà aquest dijous a Falset CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Desembre 2017 17:37

Comença la 4a edició del Cicle BBVA de Cinema de Muntanya 2017 en què es projecten tres de les millors pel·lícules premiades a la 34a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló. El dijous 14 de desembre es projectaran les primeres pel·lícules al Teatre l'Artesana de Falset, i es continuarà amb 30 projeccions en 25 poblacions catalanes.

Les pel·lícules 'Freedom Under Load', Gran Premi 2016 i Premi FEEC a la millor fotografia, i 'La Liste', premi Grandvalira al millor film d'Esports de Muntanya 2016, es projectaran a Falset el 14 de desembre, al Teatre l'Artesana, a les 19 hores. Aquestes projeccions s'han fet amb la col·laboració del Club Excursionista Priorat i la presentació de les pel·lícules anirà a càrrec de Joan Salarich, director del festival. L'objectiu d'aquest cicle és acostar el Festival a diverses poblacions de Catalunya i fomentar els valors del coneixement i el respecte per la muntanya. De la mateixa manera, el Festival BBVA de Cinema de Muntanya busca posar en competició els millors films a escala mundial sobre la muntanya i la natura, i reuneix a Torelló especialistes destacats del gènere i milers d'espectadors cada any.

El cicle està coorganitzat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, BBVA CX i la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, en col·laboració amb entitats excursionistes de Catalunya. Aquesta edició, les poblacions participants són estat Vilafranca del Penedès, Granollers, Igualada, Girona, Terrassa, Manresa, Reus, Solsona, Sabadell, Cervera, Balaguer, Valls, Olot, Sant Just Desvern, Avinyó, Tiana, Mataró, Barcelona, Llorenç del Penedès, Falset, La Garriga i Ripoll.

Més informació i calendari del Cicle a www.torellomountainfilm.cat.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: