Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Reis Mags desembarquen a Tarragona i escampen il·lusió per tota la ciutat

Ses Majestats estrenen nova ubicació, el balcó del Teatre del Pòsit, per saludar la ciutadania

Melcior, Gaspar i Baltasar adreçant-se als tarragonins des del balcó del Teatre del Pòsit de pescadors, al Serrallo Melcior, Gaspar i Baltasar adreçant-se als tarragonins des del balcó del Teatre del Pòsit de pescadors, al Serrallo ROGER SEGURA/ ACN
Cultura ACN
Divendres, 05 Gener 2018 21:13

Els Reis Mags d'Orient no han faltat a la seva cita i han arribat en vaixell a Tarragona a un quart de set de la tarda. Melcior, Gaspar i Baltasar han desembarcat al barri del Serrallo, on els han rebut milers de persones de totes les edats. Amb molta il·lusió i alguns nervis, els més petits han aprofitat fins al darrer moment per lliurar les seves cartes al seu rei preferit.

Enguany, com a novetat, Ses Majestats han saludat els tarragonins des del balcó del Teatre del Pòsit i el rei ros els ha desitjat que “l’amor, la bondat i l’amistat” omplin sempre les seves vides. Tot seguit, els Mags s’han traslladat en cotxes fins al carrer Reial, on els esperaven les quinze carrosses que conformen la Cavalcada. La comitiva la integren uns 280 patges i més de 200 voluntaris i treballadors municipals.

Aquest any, però, no han desfilat els dotze cavalls muntats per romans. Es tracta d’una decisió “excepcional” que s’ha pres per motius de seguretat i per la dificultat de trobar genets a causa del relleu generacional. Milers de persones desborden els principals carrers de la ciutat aquesta tarda, en què els Reis Mags acabaran repartint 2.500 quilos de caramels aptes per a celíacs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: