Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Molts infants de Salou reben amb ganes i il·lusió l’arribada dels Reis d’Orient al port esportiu

L’alcalde de Salou, Pere Granados, els ha entregat la clau màgica de la ciutat a l’Espigó del Moll perquè puguin entrar a totes les cases

L'alcalde de Salou, Pere Granados, dona la benvinguda als Reis Mags d'Orient L'alcalde de Salou, Pere Granados, dona la benvinguda als Reis Mags d'Orient CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 05 Gener 2018 21:26

Aquesta tarda els salouencs i salouenques han rebut amb ganes i il·lusió a SM els Reis d’Orient. Han arribat, al voltant de les 18.30h, al port esportiu de Salou on els esperaven les seves respectives carrosses. Un cop a terra s’han disparat uns coets per tal d’anunciar l’arribada i el començament de la Cavalcada. Abans però, l’alcalde, Pere Granados, acompanyat per diversos membres de la corporació municipal, els ha donat la benvinguda i els ha fet entrega de la clau màgica de la ciutat per tal de que puguin entrar a totes les cases del municipi.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat: “Els Reis d’Orient ens transmeten els millors desitjos de pau i germanor als nens i nenes de tot el món, que és el missatge universal de les festes nadalenques”. Granados, ha afegit que “és necessària la col·laboració de tots i totes per aconseguir els reptes que any rere any deixen tirar endavant projectes col·lectius que permeten a tots els salouencs realitzar-se i desenvolupar-se com mereixen, així com viure millor a la ciutat”.

SM els Reis d’Orient han iniciat el seu recorregut al Port, passant pel carrer Barcelona, carrer Carrilet i carrer Advocat Gallego; fins arribar al Teatre Auditori de Salou on els reis i els seus ajudants han estat repartint els regals als infants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: