Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre de Lectura de Reus dedica un cicle de cinema d'animació al director Hayao Miyazaki

El cicle comença aquest dimecres 17 de gener amb la projecció del film 'Tonari no Totoro' (El meu amic Totoro)

El film 'Tonari no Totoro' (El meu amic Totoro) iniciarà aquest dimecres el cicle 'Les fantasies de Hayao Miyazaki' El film 'Tonari no Totoro' (El meu amic Totoro) iniciarà aquest dimecres el cicle 'Les fantasies de Hayao Miyazaki' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Gener 2018 08:42

La Secció de Ciències de la Comunicació del Centre de Lectura ha organitzat el cicle 'Les fantasies de Hayao Miyazaki', que està dedicat a la filmografia d’aquest director japonès. El cicle comença aquest dimecres 17 de gener amb la projecció del film 'Tonari no Totoro' (El meu amic Totoro).

Hayao Miyazaki (Tòquio, 1941) és director, productor, animador, guionista, director i il·lustrador d’anime japonès. Cofundador de l’estudi Ghibli, juntament amb Isao Takahata, és considerat un dels grans mestres de l’animació japonesa. Tonari no Totoro és una producció de l’any 1988. La pel·lícula té una durada de 86 minuts i es projectarà a les 19.30 h a la sala Emili Argilaga en versió original subtitulada. L’entrada és lliure.

Les altres pel·lícules del cicle que es projectaran, sempre a les 19.30 h, són les següents: 'Kurenai no buta' (Porco Rosso), el 31 de gener; 'Sen to Chichiro no...' (El viatge de Chichiro), el 14 de febrer; 'Hauru no Ugoku Shiro' (El castell ambulant), el 28 de febrer; i 'Kaze tachinu' (El vent s’aixeca), el 14 de març.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: