Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Carnestoltes i la Concubina animen a la ciutadania a reciclar les disfresses en desús

Arrenca la campanya Carnaval 3R’s que, fins el 14 de febrer, distribueix contenidors extres per a la recollida de disfresses al Mercat Central de Tarragona i en tots els equipaments de la Xarxa de Centres Cívics

El Rei Carnestoltes, l’Hèctor López, i la Concubina, la Yulán Serrano, donen exemple i dipositen una disfressa per reciclar als contenidors de Carnaval 3R's El Rei Carnestoltes, l’Hèctor López, i la Concubina, la Yulán Serrano, donen exemple i dipositen una disfressa per reciclar als contenidors de Carnaval 3R's CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Febrer 2018 07:40

El Rei Carnestoltes i la Concubina han fet el tret de sortida a la campanya 'Carnaval 3R’s' que anima a la ciutadania a reciclar les disfresses en desús a través dels contenidors de Roba Amiga. Aquesta iniciativa persegueix tres objectius: promoure el consum responsable, generar llocs de feina a través de reciclatge de roba i facilitar l’accés a les disfresses.

El XXXVIIè Rei Carnestoltes, l’Hèctor López, i la XXIVa Concubina, la Yulán Serrano, del Carnaval de Tarragona han fet la seva aportació a la campanya posant una disfressa cadascun al contenidor ubicat a la parada La Teca i La Meca del Mercat Central de Tarragona i han fet una crida a reciclar les disfresses en desús en aquesta proposta que s’allargarà fins al Dimecres de Cendra, el proper 14 de febrer.

A l’arrencada hi ha participat també la Maria Jurado de la Fundació Formació i Treball que ha valorat molt positivament la iniciativa posant de relleu el sentit social d’aquesta campanya que vol generar consciencia al voltant del consum i potenciar el model d’economia circular de Roba Amiga que, a més, genera inserció sociolaboral.

Les disfresses recollides s’incorporaran al procés de selecció i reciclatge de Roba Amiga i aquelles que estiguin en millor estat es posaran a la venta a la xarxa de botigues 'Botiga Amiga', que a Tarragona esta situada al carrer Apodaca número 12.

Des de la Cooperativa Combinats, en Jordi Vinyoles desitjava durant l’acte que aquesta campanya s’incorpori a la tradició carnavalera de Tarragona i d’aquí uns anys es consolidi dins de les costums tarragonines. Per l’altra banda, en Jordi Collado ressaltava la tasca de sensibilització al voltant del consum responsable per trencar amb el cicle comprar, utilitzar i llençar, o guardar en el millor dels casos, que avui es dona en moltes llars de la nostra ciutat.

En la iniciativa participen Fundació Formació i Treball, Roba Amiga Cooperatva, Indústria de la Goma, Mercat Central de Tarragona, Xarxa de Centres Cívics de Tarragona i Combinats SCCL.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: