Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El rei Carnestoltes arriba a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

El municipi concentrarà tots els seus actes durant el cap de setmana del 10 i 11 de febrer

Imatge de la Rua de Carnaval d'anys anteriors a l'Hospitalet de l'Infant Imatge de la Rua de Carnaval d'anys anteriors a l'Hospitalet de l'Infant CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 08 Febrer 2018 13:41

L'Hospitalet de l'infant començarà les festes de Carnaval el divendres 9 de febrer amb el Carnaval Infantil (batalla de confeti, cercavila i berenar), a partir de les 17 hores, a la plaça Catalunya. Els actes seguiran l'endemà dissabte 10, amb l'arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, a les 18:15 hores, seguit de la Rua de Carnaval i el ball del Carnestoltes, a partir de les 23:15 hores, amb l'orquestra 'Mundo', per acabar amb l'actuació de les Xirigotes Hospi i l'entrega de premis de Carnaval a partir de les 00:30 hores de la matinada. La festa acabarà el diumenge 11, a les 18:00 hores, amb l'enterrament de la sardina, seguit de la incineració de la Sardina per acomiadar els actes de Carnaval.

Vandellòs donarà el tret de sortida al Carnaval el divendres 9 de febrer amb una Rua infantil pels carrers del poble, a partir de les 17 hores, a la nit es farà un Carnaval Jove al Pati el Taverna a la mitjanit. El dissabte 10 començarà la rua amb la concentració de carrosses al camp de futbol a les 17:30 hores. A la nit hi haurà sopar i ball al pavelló del municipi, a partir de les 21:00 hores, amb un preu de 15 euros pels socis i 18 pels que no ho són. A les 22 hores, s'iniciarà el concurs de disfresses i la festa arribarà al final amb un ball acompanyat de l'Orquestra Código.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: