Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos caps de setmana de Carnaval a Constantí

La rua de carnaval se celebrarà dissabte 17 de febrer, seguit el 18 del tradicional enterro de la sardina

Imatge d'una rua anterior del Carnaval de Constantí Imatge d'una rua anterior del Carnaval de Constantí CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 09 Febrer 2018 09:38

Els actes de Carnaval a Constantí s’allarguen fins al cap de setmana del 17 i 18 de febrer, abans, però, els alumnes de les escoles del municipi faran la tradicional rua el divendres dia 9 de febrer, seguit el dissabte 10 de febrer d’una guerra de confeti i Botifarrada Popular organitzat per l’Associació Amics de la Colla C.O.C.A, El mateix dia es farà l’entrega dels xumets dels més petits a la Dragonina. Tots aquests actes es realitzaran al carrer Major.

El cap de setmana del 17 i 18 de febrer s’arreplegaran gran part dels actes de Carnaval. La festa començarà el dissabte amb la rua de comparses i entitats del municipi a partir de les 17:30 hores a la plaça de la Generalitat. El recorregut acabarà al Pavelló Poliesportiu, on hi haurà Ball Infantil de disfresses amb l’actuació de Kids Dance i posteriorment el ball de Carnaval amb l’actuació de Remember Music. Durant el ball s’entregaran els premis a les tres millors compares amb 400, 300 i 200 euros respectivament.

El Carnaval finalitzarà el diumenge dia 18, amb la processó de l’enterrament del Rei carnestoltes, que sortirà des del Pavelló Poliesportiu fins a arribar al Parc de la Muralla, on tindrà lloc la cloenda de la celebració amb la tradicional cremada del Ninot i coca amb xocolata per a tots els assistents. Els actes finalitzaran amb una Sardinada popular.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: