Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

Reus crema el rei Carnestoltes

L'afligida comitiva de sa Majestat ha dut a terme abans la rua mortuòria pel nucli antic

El cos de sa Majestat Carnestoltes ha acabat cremat al Mercadal El cos de sa Majestat Carnestoltes ha acabat cremat al Mercadal MARC BUSQUETS
Cultura
Dimecres, 14 Febrer 2018 08:39

El seu cos no ho ha resistit més. Després de dies de luxúria, festa i ballaruca sense treva, les despulles del rei Carnestoltes han estat passejades pels carrers del nucli antic de Reus, davant l'afligit poble. La comitiva, formada pels acòlits del monarca, la seva vídua, amants i ploraneres, ha desfilat per les principals vies de la ciutat ja al vespre. La rua mortuòria ha donat pas, al Mercadal, a la crema de sa Majestat. Poc abans s'ha sabut que, en realitat, la causa del traspàs ha estat la sarna, després d'una visita a Urgències de l'Hospital Sant Joan.

En record al Carnestoltes, però, de cara a aquest dimecres de cendra s'han previst encara una sèrie de festejos. D'aquesta manera, i a les 19h, la plaça de les Peixateries Velles acollirà el descobriment del rostre de la Vella Quaresma, mentre que des del carrer Llovera (a les 8) hi desfilarà la cercavila del braç incorrupte del rei, que acabarà cremat al Mercadal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: