Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un llibre reivindica el paper de la dona al món del vi

'Reinas de copas', de Zoltan Nagy, es presentarà aquest dissabte 3 de març, al migdia, al jardí de Clos Figueras

Portada del llibre 'Reinas de copas' de Zoltan Nagy Portada del llibre 'Reinas de copas' de Zoltan Nagy CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 02 Març 2018 18:00

L'autor del llibre 'Reinas de copas', el jove escriptor de vins Zoltan Nagy, presentarà el volum aquest dissabte 3 de març, a les 12h, al jardi de Clos Figueras de Gratallops. A continuació, els assistents podran gaudir d'un tast dels vins de les enòlogues del Priorat presents al llibre.

Un dels motius de l'autor per escriure aquest llibre és precisament promoure la cultura del vi com un àmbit integrador, cultural, professional, i social que contribueixi al creixement del sector vinícola també a través de l'aportació de la dona.

Durant les pàgines del llibre s'aborda la qüestió del gènere per veure si realment és possible trobar les claus per desxifrar el segell femení darrera aquestes 50 professionals amb els seus 50 vins amb ànima de dona. Aquestes són les històries d'unes quantes dones singulars, que en algun moment van impactar a l´autor Zoltan pel seu caràcter i pel seu vi. Totes elles s´han guanyat la seva admiració per mèrits propis. Són les seves "reines de copes".

L´autor Zoltan Nagy és un escriptor de vins jove, desenfadat i apassionat. Columnista en diferents mitjans digitals i hiperactiu en les xarxes socials. És membre de la Asociación Española de periodistes y escritores del vino. També és soci de l´empresa Wine Love Tour, que es dedica a organitzar viatges enogastronòmics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: