Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Trobada d'Orquestres de Nivell Elemental a Vila-seca

El Conservatori de Vila-seca reuneix aquest dissabte 200 alumnes i professors d'una desena d'escoles de música i conservatoris

Imatge d'arxiu d'una Trobada d'Orquestres de Nivell Elemental Imatge d'arxiu d'una Trobada d'Orquestres de Nivell Elemental CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Març 2018 16:07

Un total de 200 alumnes i professors de 10 escoles de música i de conservatoris diversos s'ha donat cita, aquest dissabte 3 de març, a la 16a Trobada d'Orquestres de Nivell Elemental que se celebrarà a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

En la trobada, organitzada pel Conservatori Municipal de Música de Vila-seca, s'han reunit joves provinents de diverses escoles i conservatoris de música del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. Hi participen les orquestres de les escoles de música municipals de la Fatarella, de Salou, del Morell, de Mora d’Ebre, de la Selva del Camp; l’Escola de Música del Centre de Lectura de Reus i els Conservatoris de Reus, Tarragona, Tortosa i Vila-seca.

La Trobada s'iha iniciat a les 15h amb la rebuda a totes les orquestres i, posteriorment, es procedirà als assajos col·lectius per a preparar el concert de la tarda, el qual s'iniciarà a les 19.00 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: