Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Adolf Quetcuti farà diumenge el pregó de la Setmana Santa de Tarragona

El pregoner serà el president de la Confraria de Sant Magí Màrtir prounciarà el pregó aquest diumenge 18 de març

A l'esquerra, Adolf Quetcuti, president de la Confraria de Sant Magí Màrtir i president del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona A l'esquerra, Adolf Quetcuti, president de la Confraria de Sant Magí Màrtir i president del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Març 2018 16:58

Adolf Quetcuti, president de la Confraria de Sant Magí Màrtir i president del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) pronunciarà el Pregó de Setmana Santa de Tarragona aquest diumenge, 18 de març, a les 12 del migdia, al Saló de Sessions del Palau Municipal.

L’acte estarà presidit per l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i també comptarà amb les intervencions de Francesc Seritjol, president de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa, i l’arquebisbe metropolità i primat de Tarragona, Jaume Pujol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: