Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba a Cunit el 'Diver-Nadal', una fira pels més petits

El pròxim cap de setmana, el 15 i 16 de desembre, tindrà lloc aquesta fira plena d’activitats i espectacles

L’esdeveniment es realitzarà dissabte i diumenge a l'aparcament de l’Escola Pompeu Fabra L’esdeveniment es realitzarà dissabte i diumenge a l'aparcament de l’Escola Pompeu Fabra ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 13 Desembre 2018 21:06

L’Ajuntament de Cunit ha impulsat la celebració del Diver-Nadal, una fira familiar dirigida als infants. L’esdeveniment es realitzarà a l'aparcament de l’Escola Pompeu Fabra, el dissabte 15 de desembre, de 10:00 a 15:00h, i el diumenge 16 de desembre, de 10:00 a 15:00h.

Al Diver-Nadal es realitzaran tota mena d’espectacles que ompliran d’il·lusió i fantasia a petits i grans, com ara: màgia, titelles, autoxocs sostenibles, pista d’esquí i Snow, el bosc del tió, xaranga i cercavila de nadales, desfilada de moda.

A més, també hi hauran paradetes d’artesania i d’establiments comercials del municipi per aprofitar a fer les compres de Nadal.

Podeu consultar la programació sencera a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: