Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Carnaval de Tarragona s'instal·la al Mercat Central

Des d’avui i fins el 4 de març l’equipament de la plaça Corsini es vesteix de festa

El Carnaval de Tarragona s'instal·la al mercat El Carnaval de Tarragona s'instal·la al mercat TARRAGONA CULTURA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 22 Febrer 2019 21:23

Aquest divendres 22 de febrer, a les 18:15 h, a la parada La Teca i la Meca s’inaugura l'audiovisual 'Tarragona abans i ara', un recull de 500 imatges que permetran visualitzar l'evolució de la ciutat, un treball del fotògraf Manuel Lázaro en col·laboració de Segú Chinchilla i que es podrà veure fins el 20 d'abril.

Els actes de Carnaval continuaran al Mercat durant tots els dies de festa. Amb motiu del dia Internacional del Guia s'oferirà una visita a l'edifici del Mercat i altres edificacions modernistes dels voltants.

Del 25 al 27 de febrer, hi haurà un concurs de dibuix infantil 'Menjars de Carnaval' adreçat a nens i nenes d'entre 5 i 12 anys que s'atreveixin a dibuixar aliments o receptes típiques d'aquests dies.

El dimecres 27, a les 18:30, la plaça Corsini serà l'escenari de la presentació del Rei i la Reina de Carnaval. Des d'aquí iniciaran un recorregut amb els Sèquits fins al Palau de Congressos on celebraran la Gala de benvinguda. Serà el primer cop que la ciutat veurà els seus espectaculars vestits.

Dijous Gras (dia 28), a les 12:05 s’oferirà el tradicional tast de botifarra d'ou, elaborada als obradors dels paradistes del Mercat.

Divendres 1, els paradistes es disfressaran i guarniran els seus locals per protagonitzar el concurs 'Vivim el carnaval al Mercat'. A les 13h el Rei i la Concubina aniran al Mercat per fer el vermut i puntuar les millors parades. El mateix dia 1 a la tarda, s'organitzarà la IV Passarel·la de Disfresses dels Voltants del Mercat que convocarà a nens i nenes d'entre 3 i 13 anys amb ganes de passar-s'ho molt bé.

I per últim, dilluns 4 de març a peu de Mercat es realitzarà un sondeig, per recollir les opinions sobre quina comparsa ha de portar el regnat l'any 2020. Comptarà amb l’assistència del Rei i la Concubina, que entregaran el premi als guanyadors del concurs del Mercat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: