Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Rua de l’Artesania de Tarragona acabarà a l’Avinguda Catalunya

Aquest any les dues comparses guanyadores del Carnaval seran premiades amb 800 i 500 euros

Imatge de la Rua de l’Artesania de 2016. Imatge de la Rua de l’Artesania de 2016. LAIA MARÍN/ TARRAGONA CULTURA.
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 12 Gener 2017 10:01

La Rua de l’Artesania del Carnaval de Tarragona acabarà enguany a l’Avinguda Catalunya, davant el Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Aquesta és una de les novetats de les bases del carnaval tarragoní 2017, que ha estat consensuada per la Comissió Consultiva del Carnaval. Aquest any, també hi hagut canvis als premis: per una part remunerant a les dues comparses guanyadores amb 800 i 500 euros, respectivament, i s’ha aprovat el canvi de criteri del premi honorífic ‘participació’, que a partir d’ara reconeixerà la comparsa que assisteixi a més actes i amb més persones.

El recorregut del principal acte del Carnaval sortirà el 25 de febrer, a les 18h, des de l’Avinguda Ramon i Cajal i, com a novetat, enfilarà el carrer Rovira i Virgili per finalitzar davant del Campus Catalunya de la URV. En les dues últimes edicions, el recorregut acabava davant del Corte Inglés, però generava problemes de mobilitat ja que paralitzaven tota la Plaça Imperial Tarraco. La decisió s’ha pres a proposta dels tècnics de l’Ajuntament, de Protecció Civil i de l’Empresa de Transports Municipal i amb l’aprovació de les comparses, que valoren positivament el canvi, perquè permetrà augmentar el lluïment de les actuacions.

Les bases també inclouen altres canvis, com per exemple, que els vehicles auxiliars utilitzats per les comparses hauran d’estar tematitzats. D’altra banda, s’ha especificat amb més detall els criteris d’avaluació que tindrà en compte la Comissió Artística per valorar a les comparses a la rua del dissabte, com també s’ha incorporat una valoració específica al maquillatge, com ja tenien la il·luminació i el so.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: