Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Crit d’alerta dels afectats de la secció de crèdit de la Canonja

Exigeixen un acord “immediat” amb l’Ajuntament per recuperar els estalvis

Assemblea dels socis de la cooperativa, a l'abril Assemblea dels socis de la cooperativa, a l'abril JUDIT FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI
Economia i negocis Carina Filella / El Punt Avui
Dijous, 13 Juliol 2017 08:01

La Plataforma d’Afectats de la Secció de Crèdit de la Cooperativa Agrícola de la Canonja van denunciar ahir en un comunicat la seva “situació d’indefensió i vulnerabilitat” pel fet que les negociacions entre l’Ajuntament i la secció de crèdit “no avancen després de tres mesos de l’aprovació de la venda de patrimoni i de quatre mesos d’ençà que va començar tot l’afer”. Els afectats exigeixen “que s’arribi immediatament a un acord entre ambdues parts sobre aquesta venda de patrimoni, que significaria que els clients podrien recuperar el 50% dels estalvis”.

La plataforma creu que “estan jugant amb els estalvis i els diners de moltes famílies” i lamenten el fet que “les negociacions estan passant per un bloqueig important”. Està previst que els socis de la cooperativa es tornin a reunir avui a la tarda amb l’Ajuntament de la Canonja per intentar desbloquejar la situació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: