Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 709

L’Agència Tributària de Catalunya obre seu a Reus

Com la resta de les 32 oficines de l’ATC obrirà al públic dilluns i tindrà un equip de dinou treballadors

Dues treballadores de la nova oficina de l'ATC a la ciutat de Reus Dues treballadores de la nova oficina de l'ATC a la ciutat de Reus ACN
Economia i negocis
Dissabte, 02 Setembre 2017 09:49

D’acord amb el procés que se seguirà a tot Catalunya, Reus tindrà operativa, a partir del 4 de setembre, una oficina territorial de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) que se sumarà a la delegació situada a Tarragona i a una oficina emplaçada a Tortosa de similars característiques a la de Reus. Aquestes tres seus pròpies es complementen amb altres serveis tributaris del sistema català localitzats al Vendrell, Valls i Móra d’Ebre que es fan amb cooperació amb el servei BASE de la Diputació de Tarragona. En total, dilluns estaran actives 32 oficines a tot el territori català, de les quals 19 seran pròpies i 13 en col·laboració amb altres administracions.

Situada al número 14 del passeig de Prim de Reus, en un local d’uns 500 metres quadrats, l’oficina reusenca té un equip humà de dinou treballadors que ahir van rebre la visita del secretari d’Hisenda, Lluís Salvadó, que va destacar: “Amb les noves oficines garantim la qualitat, la continuïtat i l’excel·lència del servei des del minut zero.” Així mateix, el secretari d’Hisenda va afirmar que la hisenda catalana fa “un salt qualitatiu” en assumir “la recaptació executiva dels impagats”, un aspecte que inclou els deutes del Servei Català de Trànsit, que representen uns 300.000 expedients.

Salvadó va comentar també que l’oficina redundarà en benefici dels contribuents per la major proximitat dels serveis.

Decisió sobre Hard Rock

En el transcurs de la seva visita a la capital del Baix Camp, el secretari d’Hisenda de la Generalitat de Catalunya també va declarar que a final de la setmana vinent està previst que la mesa de valoració del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou aprovi l’informe preliminar d’adjudicació que permetrà a Hard Rock engegar els tràmits per construir un macrocomplex d’oci i joc a l’entorn del parc temàtic Port Aventura.

Aquesta decisió va quedar ajornada el mes de juliol passat i ara la mesa de valoració ja la té pràcticament enllestida, segons va expressar ahir Salvadó. En cas de mantenir-se finalment el calendari previst per la Generalitat, l’empresa ja ho tindria tot a punt per iniciar aquest macroprojecte el mes de novembre que ve.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: