Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

BASF recorda a Foment que la construcció de la terminal està subjecte a l'ample de via internacional

El coordinador del Corredor del Mediterrani, Juan Barios, ha visitat avui el centre de producció de la Canonja, que preveu una nova terminal intermodal que estaria oberta a mercaderies d'empreses terceres, que amb el seu ús podrien beneficiar-se d'uns costos logístics menors i augmentar la seva competitivitat

Vista panoràmica del centre de producció de BASF a la Canonja Vista panoràmica del centre de producció de BASF a la Canonja CG
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dijous, 21 Setembre 2017 17:30

El site de BASF a la Canonja, Tarragona, ha rebut avui la visita Juan Barios, coordinador del Corredor Mediterrani, que va ser nomenat en el càrrec pel Ministeri de Foment el passat mes de març. Durant la visita, el responsable de Site Marketing, Antoni Torà, ha traslladat a Barios la importància que el Corredor del Mediterrani té per a la companyia, i ho ha fet explicant el projecte de terminal intermodal que BASF preveu per al site.Torà ha explicat que la construcció d'aquesta terminal suposa una inversió de prop de 30 milions d'euros i li ha recordat que "està subjecta a la construcció de l'ample de via internacional".

Una de les principals característiques de la futura terminal és que disposarà de les instal·lacions necessàries per a assegurar la màxima qualitat del servei, i alhora, estaria oberta a mercaderies d'empreses terceres, que amb el seu ús podrien beneficiar-se d'uns costos logístics menors i augmentar la seva competitivitat.

Antoni Torà ha reivindicat en aquest sentit el paper d'infraestructura clau tant per BASF com per al territori, ja que permetrà connectar el polígon químic més important del mediterrani amb els mercats del centre d'Europa.
La visita forma part del viatge que el coordinador del Corredor del Mediterrani ha fet al polígon petroquímic de Tarragona. La comitiva ha estat acompanyada per membres de l'AEQT (Associació Empresarial Química de Tarragona) i directius d'altres empreses que formen part del clúster químic local.

BASF té presència a la península ibèrica des de fa més de 50 anys. Actualment disposa de nou centres de producció, una estació experimental agrícola i oficines centrals. Opera al país a través de cinc empreses i una aliança d'empreses, amb una estructura organitzada centralment en cinc segments que cobreixen tot el camp de l'activitat econòmica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: