Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona ofereix els seus serveis a les empreses del Camp de Valls

Els empresaris del parc industrial de l'Alt Camp van proposar mantenir una col·laboració més estreta amb el Port de Tarragona

Reunió entre representants del Port de Tarragona i el parc industrial Camp de Valls Reunió entre representants del Port de Tarragona i el parc industrial Camp de Valls CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Setembre 2017 13:01

Camp de Valls – Parc Industrial de l’Alt Camp ha impulsat una trobada entre organitzacions empresarials i empreses de logística, transport i serveis amb el Port de Tarragona. La reunió celebrada divendres passat va comptar amb la participació del president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu, i el regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls, Joan Carles Solé. Durant la sessió, responsables del departament Comercial del Port van presentar els serveis que ofereix al sector empresarial. El Port de Tarragona s’ha consolidat com el cinquè de l’Estat espanyol en volum de tones transportades, només per darrere d’Algesires, València, Barcelona i Cartagena. El president del port, Josep Andreu, va subratllar la voluntat de mantenir un contacte permanent amb el teixit productiu del territori a través del Pacte Camp de Valls i establir tots els espais de col·laboració necessaris per potenciar el creixement econòmic de les comarques de Tarragona.

Per la seva part, Joan Carles Solé, va animar les empreses a seguir explorant la possibilitat d’una cooperació més estreta amb el Port que contribueixi a reforçar el paper de les companyies de Valls i de la resta de la comarca. El projecte Camp de Valls, fundat el gener d’enguany, l’impulsen fins al moment 12 localitats de l’Alt Camp, en concret, Alcover, Alió, Bràfim, el Pla de Santa Maria, els Garidells, la Riba, Puigpelat, Rodonyà, Vallmoll, Valls, Vila-rodona i Vilabella. Aquests municipis compten amb 18 polígons que sumats suposen més de 7 milions de m2 de sòl industrial i 3.500 empreses.

La trobada entre empreses i el Port de Tarragona responia a una de les demandes recollides en aquests darrers mesos en les reunions periòdiques que està impulsant el Pacte Camp de Valls amb indústries de sectors econòmics estratègics. En aquest sentit, diferents companyies, en especial del sector logístic, i agents econòmics i socials havien expressat la necessitat d’establir un contacte més directe i fluid amb els responsables del Port de Tarragona.

A la reunió també hi van assistir responsables de les empreses Transports Titu, Prat Bands, Calsina Carré, FM Logistic, BG Logistics, Ikea, TGD Comunicació i Andreu Manteniment, a més de representants de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, de l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial de Valls i del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: