Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona és el tercer de l’Estat en creixement en el que portem d’any

La instal·lació tarragonina se situa en la cinquena plaça de tràfic de mercaderies en els ports d’interès general

Descàrrega al Port de Tarragona Descàrrega al Port de Tarragona CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Divendres, 10 Novembre 2017 17:27

El Port de Tarragona ha crescut un 13,8% des de principi d'any fins al mes de setembre. Això el converteix en el tercer en creixement entre els principals ports de l'Estat, per darrere de Barcelona i Las Palmas. Actualment, el Port de Tarragona ocupa la cinquena plaça en el rànquing de tràfic de mercaderies en els ports d'interès general.

El creixement del sistema portuari en els tres primers trimestres és d'un 6,8% respecte al mateix període de l'any anterior. Durant aquests nou mesos han crescut els deu ports principals per moviment de mercaderies en el tràfic marítim, excepte el d'Algesires que ha disminuït per l'afectació de l'estiba en el tràfic de contenidors.

En el cas de Tarragona, el creixement es deu principalment als granels líquids i sòlids, especialment al tràfic de carbó. Segons fonts del Port de Tarragona, les xifres del mes de setembre han estat excepcionals i l'han convertit en el millor setembre de la història. Aquest mes, la infraestructura tarragonina ha mogut 3.429.375 tones, amb un creixement del 36,4% respecte al mateix mes de l'any anterior. Entre les causes d'aquestes xifres destaquen el comportament de cru de petroli, vehicles, pinsos i farines i la càrrega general convencional.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: