Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Teresa Pallarès s'acomiada de les empreses afiliades a l'AEQT

La directora general d'AEQT aprofita l'assemblea a Tarragona per acomiadar-se dels representants dels sector químic

Assemblea general de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) celebrada dilluns Assemblea general de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) celebrada dilluns CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Novembre 2017 17:30

La Cambra de Tarragona va acollir ahir a la tarda l’Assemblea General de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT). Al final de l’assemblea, la directora general d’AEQT, Teresa Pallarès, va aprofitar per acomiadar-se dels representants de les empreses afiliades, ja que en el decurs dels propers dies deixarà d’exercir les seves funcions executives a l’entitat i es desvincularà de la mateixa.

Els membres de l’AEQT van repassar la feina feta durant aquest 2017, exposant tots aquells projectes comuns en els quals treballa avui al sector. El primer en intervenir va ser el President de l’entitat, Josep Francesc Font, qui va oferir el seu informe de presidència on va fer balanç d’aquest exercici. A ell el van seguir l’informe de la Direcció General i els específics de cada Comissió de Treball, que van ser presentats pels seus respectius presidents.

Després del repàs a l’activitat de les comissions va arribar el torn de la presentació del pressupost de l’associació per al 2018 i l’estat de comptes de l’exercici 2017, que van estar aprovats per l’assemblea.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: